Nieuwe Bianchi Oltre Pro - beschermd met een fietscoating

02-12-2023

De gloed nieuwe Bianchi Oltre Pro word voorzien van een Fietscoating. Geen last van vlekken en een fiets die er als nieuw zal blijven uitzien. Bekijk hier het verbluffende resultaat!

Nieuwer dan nieuw!


Ontdek de ongeëvenaarde pracht van deze Bianchi aero fiets, vaak aangeduid als 'The hyperbike'. Deze meesterlijke creatie straalt stijl en klasse uit, direct vanuit de winkel bij ons binnen gebracht. Om de allure van deze fiets te behouden, hebben we haar gehuld in een beschermende fietscoating die garant staat voor een onberispelijke staat gedurende maar liefst 2 jaar!

Van vuil en krassen tot schadelijke UV-stralen, deze fiets is nu bestand tegen alle elementen. Onderhoud is een fluitje van een cent geworden, waarbij eenvoudig afspoelen en drogen volstaat om haar glans te behouden. Zeg vaarwel tegen lastige doffe vlekken op de matte lak; met onze behandeling geniet deze fiets van een blijvend vlekkeloze uitstraling.

Na deze fietsbehandeling straalt deze race fiets als nooit tevoren. Ontdek de ongekende vernieuwde uitstraling die het resultaat zijn van het magische laagje dat we zorgvuldig hebben aangebracht.


"WISTje DATje" de fietscoating er voor zorgt dat matte lak veel meer uitstraling krijgt. 

"AMAI schitterend resultaat! Ik kijk al uit naar de eerste fietsrit met mijn nieuw fiets." De eerste reactie van deze klant.

Tot in het kleinste detail

Voordat we de beschermende laag aanbrengen, zorgen we ervoor dat de fiets grondig ontvet wordt, zonder een spoortje vet of chemicaliën achter te laten. We gaan zelfs de fietsketting demonteren

Bekijk in deze video hoe we elk detail zorgvuldig behandelen tijdens het aanbrengen van de coating – van de spaken tot de onderkant van het zadel, zelfs de binnenkant van de versnellingen. Volg ons terwijl we stap voor stap laten zien hoe we de fiets in topconditie brengen met de coating. Ontdek de minutieuze zorg die we besteden aan elk detail.

Iedere fiets is uniek! Ook die van jou!

Iedere dag zetten wij ons met passie in voor de zorgvuldige behandeling van fietsen, met als ultieme doel ze te transformeren tot een staat die haast niet te onderscheiden is van nieuw. Onze professionele aanpak omvat een grondige fietsreiniging die elk onderdeel van de fiets weer laat stralen, het polijsten voor een glanzende finish en een langdurige fietscoating die niet alleen beschermt, maar ook de unieke eigenschappen van elke fiets accentueert. Wij begrijpen dat elke fiets zijn eigen verhaal heeft, en daarom benaderen wij elke behandeling op maat, rekening houdend met de specifieke behoeften van elke klant. Ontdek meer over onze passie voor fietsen op onze blogs en blijf op de hoogte van onze laatste projecten en tips door ons te volgen op sociale media. 

Bescherm ook uw nieuwe fiets!