Niels ProBikeWash fietsreiniging en onderhoud
Niels ProBikeWash fietsreiniging en onderhoud

Niels 

Zaakvoerder 


Fietsen is mijn passie

Hoi, ik ben Niels, en fietsen is mijn passie. Mijn reis begon op negenjarige leeftijd, toen ik voor het eerst op een fiets stapte en onmiddellijk verliefd werd op de sensatie van de snelheid, de vrijheid van de weg en het gevoel van de wind in mijn gezicht. Wat begon als een kinderlijke liefde voor fietsen, groeide al snel uit tot een levenslange toewijding.

Vanaf mijn negende levensjaar tot mijn achttiende stond mijn leven volledig in het teken van topsport wielrennen. Ik heb ontelbare uren besteed aan training, wedstrijden en het streven naar perfectie op de fiets. Deze periode heeft me niet alleen geleerd om vastberaden en gedisciplineerd te zijn, maar het heeft me ook een diepgaand begrip gegeven van wat er nodig is om op het hoogste niveau te presteren.

Na mijn wielercarrière besloot ik mijn passie voor fietsen om te zetten in een bedrijf. Zo ontstond Probikewash, waar we fietsen niet alleen reinigen, maar ze ook polijsten en coaten om ze er beter dan nieuw uit te laten zien en te laten presteren. Mijn doel is om fietsers de best mogelijke service te bieden, zodat ze kunnen genieten van elke rit, of het nu een ontspannen tocht door de natuur is of een intense wedstrijd.

Bij Probikewash gaan we tot het uiterste om fietsen te laten stralen en presteren. Onze resultaten spreken voor zich; we brengen fietsen weer tot leven en geven ze een tweede jeugd. Mijn team en ik zijn trots op het werk dat we leveren en we streven ernaar om onze passie voor fietsen met anderen te delen.

Laten we samen de wereld verkennen en genieten van het plezier dat fietsen ons brengt! 

Benieuwd naar meer? Volg ons op onze socials!