Veel Voorkomende Vragen

Hoelang duurt het voordat ik mijn fiets terugkrijg? 

We streven er altijd naar om fietsen binnen 1 tot 3 werkdagen gereed te hebben, afhankelijk van de gewenste service. 

Wat zijn jullie openingsuren?

We werken uitsluitend op afspraak. 

Wat zijn de tarieven voor fietsbehandelingen? 

Omdat elke fiets en de behoeften van onze klanten uniek zijn, stellen we graag een gepersonaliseerde offerte voor u op. Neem contact met ons op en laat ons weten welke services u interesseert, zodat we speciaal voor u een prijsopgave kunnen maken. 

Hoelang blijft de fietscoating effectief op mijn fiets? 

Onze fietscoating garandeert een hechting van minstens 2 jaar aan uw fiets. Het gebruik van de juiste onderhoudsproducten is van essentieel belang om deze duurzaamheid te waarborgen.

Wordt mijn volledige fiets behandeld met de fietscoating? 

Absoluut, onze fietscoating omvat een grondige behandeling van de volledige fiets, inclusief alle details. Dit betekent dat we niet alleen het frame aanpakken, maar ook de wielen, het stuur, de shifters, Derrailleurs en zelfs de binnenkant van de derailleurs nemen we mee met de fietscoating. Het enige wat we niet behandelen zijn de ketting, cassette en zachte onderdelen zoals het bovenkant zadel en stuurlint of handvatten. 

Worden nieuwe fietsen ook gepolijst? 

Absoluut! Hoewel het niet verplicht is, raden we het zeker aan. Zelfs nieuwe fietsen die er al goed uitzien, kunnen we nog verder verbeteren. Dit garandeert dat je fiets er stralender en nieuwer dan nieuw uitziet. 

Kan er een coating worden aangebracht op matte lak? 

Dit is absoluut mogelijk! Met onze coating zal de matte lak veel meer volume krijgen, waardoor je fiets er als nieuw blijft uitzien en je geen last meer hebt van doffe vlekken. 

Schrijf je nu in!


Nieuws, Exclusieve Tips en Tricks, Geweldige Kortingen en nog veel meer!