Factor MTB - Nieuwer dan nieuw dankzij onze fietsservice.

19-02-2024

Factor Lando CX

Deze 1 jaar oude Factor full suspension mountainbike onderging een grondige transformatie. Van een doffe lak met lichte krassen naar een schitterende glans dankzij onze Premium Bikewash en Polier Service. De finishing touch met onze Fietscoating zorgt voor langdurige bescherming en een vernieuwde uitstraling. Benieuwd hoe we dit hebben gedaan? bekijk dan zeker deze Blog. 

Premium Bikewash

De mountainbike wordt intensief gereinigd met onze bio-washer, waarbij alle vetten en oliën tot in het kleinste detail worden verwijderd.

Na het ontvetten gaan we over tot het reinigen van de fiets. Het inweken van de fiets met schuim (Prewash) zorgt ervoor dat het vuil veilig losweekt van de fietslak. 

na het wassen word de fiets gedroogd het overtollige water word eerst afgeblazen met een compressor. Het laatste beetje water word afgedroogd met een microvezeldoek.

Polieren


Test Spot

Voordat we ons verdiepen in het polijsten van deze unieke fiets, is het cruciaal om de fietslak beter te begrijpen. Laten we starten met een testspot op de bovenbuis. Voor het behalen van een prachtig resultaat zijn minstens 2 stappen nodig. Naast de overvloed aan krassen viel het op dat de lak aanzienlijk aan glans en kleur heeft verloren. Echter, na een testspot werd al snel duidelijk dat de fietslak herleeft met een schitterende glans en een veel intensere kleur. 

We polieren tot in het kleinste detail! Bekijk het hier! ⤵️

De 5 sterren review van deze klant ⤵

"Zeer goede service. Fiets was tip top in orde.Echt een aanrader!"

Fietscoating

Na het zorgvuldig polijsten van het volledige fietsframe ondergaat de Factor MTB een uitgebreide behandeling met onze geavanceerde fietscoating. Hierdoor blijft de mountainbike maar liefst 2 jaar lang beschermd tegen krassen, waardoor hij een frisse en gloednieuwe uitstraling behoudt. Onze coating biedt niet alleen bescherming, maar maakt de fiets ook uitzonderlijk water- en vuilafstotend!

Met zijn volledige veringsysteem is een full suspension mountainbike vaak lastig te reinigen op moeilijk bereikbare plaatsen. Dankzij onze uitmuntende fietscoating is dit verleden tijd. Nu is het slechts een kwestie van afspoelen en drogen om je fiets in optimale staat te houden.

Bekijk hier het resultaat van deze verbluffende fietsbehandeling!


De complete video nu online!

Iedere fiets is uniek! Ook die van jou!

Iedere dag zetten wij ons met passie in voor de zorgvuldige behandeling van fietsen, met als ultieme doel ze te transformeren tot een staat die haast niet te onderscheiden is van nieuw. Onze professionele aanpak omvat een grondige fietsreiniging die elk onderdeel van de fiets weer laat stralen, het polijsten voor een glanzende finish en een langdurige fietscoating die niet alleen beschermt, maar ook de unieke eigenschappen van elke fiets accentueert. Wij begrijpen dat elke fiets zijn eigen verhaal heeft, en daarom benaderen wij elke behandeling op maat, rekening houdend met de specifieke behoeften van elke klant. Ontdek meer over onze passie voor fietsen op onze blogs en blijf op de hoogte van onze laatste projecten en tips door ons te volgen op sociale media. 

Uw fiets ook nieuwer dan nieuw? Contacteer ons voor een GRATIS prijs offerte!